Tietoa

Delirium Deli on riippumaton, sponsoroimaton ja sensuroimaton kokoelma, jota kasataan lähinnä siksi, että saa baarissa sanoa mimmeille, että on bloggaaja eikä nyt vaikka työtön. Sisällön pääpainotus on tummasävyisessä lyhytproosassa, mutta emme kaihda keinoja. Kaunokirjallisen kaman lisäksi maistelumenussa osallistuvaa amatöörijournalismia, sarjakuvia, musiikkia ja muuta audiovisuaalista materiaalia.

Keittiössä talkoilee joukkio hyvien puolella pelaavia ihmisiä. Henkilökunta koostuu hipeistä, mainosalan duunareista, päihdeongelmaisista, taiteilijoista ja sitten vähän tasapainoisemmista tyypeistä, jotka ovat kaikista hankalimpia. Tämänhetkisestä tekijäkokoonpanosta yli puolet on Inarista lähtöisin, tiedä sitten miksi. Löytyy sieltä kiintiömamukin.

facebook.com/deliriumdeliblogi
@deliriumdelinet
deliriumdeliblogi@gmail.com

Bunkkeri-eno, Sini Tikka ja Make Sund yhteiskuvassa kesällä 2015
Bunkkeri-eno
Bunkkeri-enon julkaisut

Bunkkeri-eno, vastaava päätoimittaja. Hieman turhan hyvin omissa oloissaan viihtyvä aistiva massa, jonka kurkistuspiste avautui reilut kolme vuosikymmentä sitten. Ivalojoen deltan endeeminen laji, nykyinen asunnoton kiertolainen. Päivisin mainonnan lisko- ja palkoihmisten palveluksessa, öisin kirjoitusta hilseilevä kaali.

Make Sund
Make Sundin julkaisut

Make Sund on mainosmaailman mieshuora ja keskipitkän linjan antisankari. Make Sund on lyhyen proosan sivaltava piiskatykki, jonka piipussa on aina enintään yksi ammus. Make Sund räkyttää poterosta ja jos politrukki pakottaa etenemään, Make etenee lyhyin syöksyin, sillä se ei jaksa pitkiä matkoja.

R. von Tikka
R von Tikan sarjakuvat

R. von Tikka on liian mystinen jätkä kirjoittaakseen esittelytekstejä itsestään. Delirium Deli julkaisee kahta von Tikan piirtämää sarjakuvaa: Pallopäiden planeettaa ja Von Tikka -nimikkosarjakuvaa.

Solarman Storms
Solarman Stormsin musiikkia

Solarman Storms on entinen neuvosto-virolainen balettitanssija, nykyinen tamprelainen analogisten syntetisaattoreiden erikoisukko ja avoimen veden uimamaisteri. Blogin virallinen äänimaisemamaalari ja av-avustaja.

Sini Tikka
Sini Tikan julkaisut

Sini Tikka on melankoliaan taipuvainen, mutta aina eteeristä hymyä kantava lauman lyyrinen savolaislisäys. Fanittaa Eeva-Liisa Mannerta, villasukkia ja syksyjä. Muita mielenkiinnon kohteita ovat luonto, symboliikka, mytologiat, ihmismieli sekä historian pienet outoudet.

Potretti Raido
Raido – Ei julkaisuja

Raido, tuo punk-estetiikkaan ja baariolosuhteisiin mieltynyt Kallion ihmistorpedo vastaa yhteiskuntakriittisestä angstailusta ja journalistisesta metodista. Tai vastaisi jos selvenisi edes hetkeksi.

En mie jaksanu lukia niitä.Piia

Mahtavaa kieltä, eläviä kuvauksia ja suloisuutta, mitä en olettanut löytäväni kaikkien niiden kakomisrefleksien jälkeen.
– Maria

Mielettömän hyviä juttuja. Sinä oot niin lahjakas kirjottaja.
– Päätoimittajan äiti

Kuin Oivariini ilman aidon voin makua.
– Jouko

Nauratti ensin, mutta sitten tunsin syyllisyyttä.
– Hanna

Haista vittu ja kuole hitaasti.
– Villemi

Mestariteos! Kulttuuriteko!! Jonkun pitäisi ojentaa tekijälle kimppu ruusuja…
– Turjake

(166 vierailua, 1 vierailua tänään)